Cafea cu rom si frisca

Ingrediente:

150 ml cafea neagra, fierbinte
50 ml rom brun
zahar dupa gust
frisca pentru servire
nucsoara rasa

Mod de preparare: pregatiti 150 ml de cafea neagra, fara zahar (pentru o portie) in care adaugati romul, amestecand bine. Se pune zahar dupa gust si se serveste cu putina nucsoara rasa si frisca.

Foto: publicdomainpictures.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

    O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

  • Cocktail cu rom si ciocolata alba

    Alegeti o ciocolata alba de calitate si un rom bun, alb sau brun, dupa gust, dar nu uitati frisca, putin zahar sau miere, sau scortisoara macinata.

  • Cafea cu menta si ciocolata

    Ciocolata cu menta este un desert in acelasi timp racoritor si dulce, iar o ceasca de cafea bine pregatita, fierbinte, cu sau fara zahar, ne ajuta sa incepem dimineata in forta. Dar daca am incerca o cafea in care menta si ciocolata intalnesc aromele boabelor bine prajite si fin macinate?

  • Cocktail cu rom si cafea

    Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.


Warning: fopen(cache/90fdb07e8a90070b11b58e15288133c3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139