Cacao fierbinte cu rom si scortisoara
Ingrediente:
2 cani lapte
3-4 lingurite cu varf cacao
1-2 lingurite zahar
1 varf de lingurita scortisoara pudra
1 lingura rom alb sau brun
Mod de preparare: se pregatesc doua portii de cacao cu lapte, adaugand si zahar dupa gust. In fiecare cana se pune si jumatate din cantitatea de rom (sau mai mult, dupa preferinta), pudrand deasupra cu scortisoara. Se bea fierbinte.
Foto: depositphotos.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cidru fierbinte cu rom si mirodenii
O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.
-
Bautura fierbinte cu rom si suc de fructe de padure
Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.
-
Cacao fierbinte cu lapte si rom
O bautura de iarna dulce, aromata si cu note intense de rom, buna pentru o seara relaxanta. Se bea fierbinte, simpla sau alaturi de un desert delicios.
-
Cocktail fierbinte cu rom si suc de mere
O reteta perfecta pentru zilele reci de iarna, cu aroma exotica a romului, evocand taramuri indepartate, gustul dulce al sucului de mere si notele parfumate de scortisoara si vanilie.