Bors de dovlecei

bors de dovlecei- reteta pentru afectiunile ficatului -

Ingrediente:
2 dovlecei
1 rosie
1/4 l. bors
marar verde
sare
2 linguri smantana
1 lingurita orez

Preparare:
Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Tarta de dovlecei cu mazare

    O reteta delicioasa, de care familia dumneavoastra se va bucura de un gust bun incercand-o, este tarta de dovlecei cu mazare.

  • Retete rapide cu legume. Pateu de dovlecei

    Cei care adora legumele crude si nu numai, pot opta pentru pregatirea unei retete cu preparare rapida si fara foc: pateu de dovlecei.

  • Ciorba de macrou cu bors de casa si rozmarin

    O ciorba numai buna pentru masa de dupa-amiaza, pe care sa o serviti alaturi de invitatii dumneavoastra, este ciorba de macrou cu bors de casa si rozmarin.

  • Supa crema de dovlecei cu marar

    O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.

  • Dovlecei pane cu mujdei de usturoi si smantana

    O reteta irezistibila, pe care o veti prepara cat mai des dupa ce o incercati prima data, este reteta de dovlecei pane cu mujdei de usturoi si smantana. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:


Warning: fopen(cache/dca9f8d474d2e186b3bb461950d35b07) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139