Bavareza cu alune


 Cu un aspect deosebit care parca ne face cu ochiul, merita sa incercati sa preparati si dumneavoastra acasa bavareza cu alune.

Ingrediente necesare:

- 1/4 l lapte

- 250 g alune

- 250 g zahar

- 5 oua

- 7 foi de gelatina

- 250 g frisca

Mod de preparare:

Se bat ouale intr-un vas. Se amesteca apoi cu laptele caldut, zaharul, alunele prajite si rasnite si cu foile de gelatina topite (eventual in laptele caldut).

Se amesteca incontinuu compozitia la foc moale. Cand s-a ingrosat bine, se da la o parte si se bate pana se raceste.

Se amesteca cu frisca, se toarna in forma speciala (in forma de coroana) sau in cupe. Dupa aceea se pune la frigider.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/cf4ff29c954dcf82cb09e6bd71f92ee6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139