Ardei gras umplut cu pasta de ton
Ingrediente:
500 g ton in suc propriu
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
2 linguri ceapa alba tocata marunt
200 g branza alba
1 lingurita cu varf concentrat de rosii
sare, piper
Mod de preparare: ardeii se spala si se pun la copt pe gratar intorcandu-i din cand in cand. Se lasa pentru 10-15 minute, apoi se curata de partile prea arse, se taie in doua pe lungime si se indeparteaza semintele si cotorul. Separat tonul se amesteca bine cu branza sfaramata si concentratul de rosii, condimentand cu putina sare si piper negru si adaugand la final ceapa tocata cat mai fin. Jumatatile de ardei bine racite se umplu in mod egal cu amestecul de ton si branza, tinandu-le la rece pana in momentul servirii.
Foto: piqsels.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu mango, ardei gras rosu si suc de lamaie
Cu mult mango, suc de lamaie si ardei gras, este un smoothie care va oferi organismului o doza serioasa de vitamina C, esentiala pentru o stare de bine si un sistem imunitar mai puternic.
-
Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel
O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.
-
Minuturi. Pasta de ton cu avocado
O reteta rapida este adecvata celor care sunt pe fuga sau duc o viata agitata. Va propunem sa preparati pasta de ton cu avocado.
-
Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor
Va puteti incanta prietenii la masa cu o reteta speciala si cu un gust deosebit: ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.
-
Pasta de ton cu avocado si marar
Incepeti-va ziua in forma maxima savurand o gustare exotica si delicioasa. Va propunem sa pregatiti pasta de ton cu avocado si marar.