Friptura umpluta cu ciuperci si sunca
Consistenta, perfecta pentru o ocazie festiva sau, de ce nu, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Multe calorii dar si un amestec perfect de gusturi si arome.
Consistenta, perfecta pentru o ocazie festiva sau, de ce nu, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Multe calorii dar si un amestec perfect de gusturi si arome.
Pentru aperitive puteti incerca pentru ziua de Paste si pulpa de miel marinata. Bucurati-va de un gust unic preparand aceasta reteta cat se poate de simpla.
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
Obtinut din struguri de soi mangaiati si indulciti de razele soarelui, vinul este prin definitie cea mai distinsa bautura care poate fi servita la o masa festiva.
Putin picant si aromat, snitelul de pui cu oregano, preparat la cuptor, va iesi mult mai delicios, renuntand astfel la prajirea nesanatoasa.
Preparat intr-o maniera simpla, pieptul de pui cu susan este cu adevarat o mancare deosebita. Semintele de susan au o valoare energetica mare, contribuind astfel la problemele de nutritie.
Preparatele din pui sunt intotdeauna delicioase si la indemana. Va recomandam sa va incantati musafirii cu un preparat gustos: pui la cuptor cu legume si mustar iute.
In zilele calde de vara ne mentinem organismul hidratat si vitaminizat cu ajutorul fructelor si legumelor. Fara doar si poate pe langa salate apare si pofta de a consuma carne. Cea mai potrivita, vara, deoarece nu contine grasimi multe, este carnea de pui, insa nu oricum pregatita.
Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri…
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei…