Zece reguli pentru a slabi usor si repede

Zece reguli pentru a slabi usor si repedeEste foarte putin probabil ca pilulele magice, aparatele care fac abdomenul plat in numai cateva saptamani, dietele pe termen lung si privarea de la elemente indispensabile corpului sa ne ajute cu ceva.

De aceea va prezentam mai jos 10 reguli foarte utile:

- Nu exista nici un fel de magie in reducerea stratului de grasime. Trebuie tinut regim. Cu alte cuvinte: controlati sau limitati cantitatile de mancare si bautura pe care le consumati.

- Mentineti sau cresteti masa musculara, in special prin antrenamentul cu greutati. Muschiul este activ din punct de vedere metabolic si necesita calorii. Puteti consuma o mai mare cantitate de alimente si totusi slabi.

- O sedinta de aerobic consuma 300-500 calorii si grabeste "topirea" grasimii.

- Calculati numarul total de calorii de care aveti nevoie zilnic pentru a furniza energia necesara mentinerii greutatii corporale fara o activitate fizica. Incercati sa micsorati numarul acestora saptamanal.

- Nu mancati inainte de culcare. In timpul somnului se consuma putine calorii, iar acestea trebuie depozitate undeva. E nevoie sa treaca cel putin 2 ore intre masa si somn.

- Luati mese scurte si dese in timpul zilei. Nu trebuie sa treaca mai mult de 3 ore intre mese. Mesele dese mentin constant nivelul de energie si evita infometarea.

- Consumati alimentele cu un continut ridicat de fibre. Salatele, legumele verzi, fructele va curata intestinele si au un numar redus de calorii.

- Consumati produsele cu un continut scazut de grasimi. Din grasimi nu trebuie sa provina mai mult de 20% din totalul caloriilor de la o masa.

- Gatiti supe din legume si piept de pui, care sunt hranitoare si contin putine calorii. Condimentati mancarea. Ardeiul iute, piperul, sosul picant ajuta la arderea grasimilor. 
 

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu struguri si spanac pentru un sistem imunitar puternic

    Cu struguri bine copti (albi sau rosii) si spanac congelat, este o bautura plina de vitamine si antioxidanti, buna nu doar pentru a potoli setea si a da un plus de energie, dar si pentru un sistem imunitar mai puternic. Iar ceaiul verde ofera corpului o lista impresionanta de beneficii. Esential in orice parte a anului si cu atat mai mult in lunile cand gripele si racelile sunt tot mai prezente.

  • Sapte moduri de a folosi cafeaua in casa si gradina

    O ceasca de cafea tare si aromata, simpla sau cu putin lapte, este pentru multi esentiala in fiecare dimineata. Dar zatul de cafea sau cafeaua macinata pot fi folosite in casa si in gradina pentru a rezolva rapid si natural probleme dintre cele mai diverse.

  • 10 alimente si bauturi pentru o imunitate mai buna

    Portocalele au multa vitamina C, sunt recomandate atat pentru a preveni cat si a ajuta la tratarea unor raceli si gripe, iar cei care le prefera ca desert au un sistem imunitar mai rezistent. Ca gustare sau sub forma de suc, eventual cu alte fructe sau cu putina miere, portocalele sunt pentru multi cele mai bune si sanatoase fructe.

  • Sapte trucuri pentru a pastra florile proaspete mai mult timp

    Odata puse in vaza florile nu vor rezista la nesfarsit, si dupa doar cateva zile multe dintre ele isi pierd prospetimea si frumusetea. Chiar daca nu le veti putea pastra pentru totdeauna exista cateva mici trucuri simple pentru a va bucura mai multa vreme de culorile vii.

  • Fructele pentru sanatate

    Strugurii: un ciorchine proaspat sau sub forma de suc (un pahar pe zi) si oferim organismului fibre, minerale, o solutie naturala pentru a detoxifia organismul si a-l umple de energie. Sunt recomandati daca vrem sa slabim mai repede sau sa eliminam din apa in exces (au usor efect diuretic), mentin sanatatea pielii, a inimii si a ficatului, ajuta la functionarea rinichilor, si nu in ultimul rand relaxeaza sistemul nervos si ne fac sa fim mai putin afectati de stresul cotidian.


Warning: fopen(cache/014d83245bfdc4f74264cfbfa1f04e26) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139