Sucul de catina, hranitor si sanatos
Sucul de catina este o bautura hranitoare, cu un continut foarte bogat de vitamine, in special de vitamina C si carotenoide.
Sucul de catina este o bautura hranitoare, cu un continut foarte bogat de vitamine, in special de vitamina C si carotenoide.
Maslinul de toamna este un arbust ce poate creste pana la 20 de metri. Denumirea stiintifica este Elaeagnus umbellata. Frunzele sunt aranjate alternativ si au forma de "cap de lance". Suprafata inferioara a acestora este la maturitate acoperita de solzi argintii. De asemenea si bobocii sau tulpina au solzi argintii.
Asa cum fiecare anotimp se mandreste cu propriile flori reprezentative si sezonul hibernal se mandreste cu flori frumoase ce aduc in fiecare casa spiritul de sarbatoare, specific anotimpului rece.
Florile au o simbolistica a lor, iar starea pe care o simtiti in momentul in care primiti flori poate fi o stare de bucurie launtrica inexplicabila.
Ganoderma Lucidum, Reishi sau Ling Zhi, este cunoscuta si ca regina plantelor. Aceasta apartine grupului Polyporaceae a familiei de ciuperci Reishi. Familie cu peste 250 de specii, multe avand originea in regiunile tropicale si fiind totodata intrebuintate in medicina asiatica.
Se stie de multa vreme ca plantele naturale ajuta la repararea sau regenerarea celulelor creierului.
Buddha's Hand Citron este un fruct cunoscut si sub numele de Fingered Citron sau Citrus medica. In chineza poarta numele de Shou kan, in timp ce in japoneza este numit bushukan.
Plantele au secrete la fel cum si fiintele umane au. Afirmatia poate fi gasita in cartea scrisa in limba engleza de Peter Tompkins si Christopher Bird si care poarta titlul "The Secret Life of Plants" (Viata secreta a plantelor).
Plantele de casa fac mai mult decat sa aduca luminozitate si culoare in designul unei incaperi. Ele ofera si beneficii reale pentru sanatatea corpului.
Fortunella spp sau Kumquat este un arbust peren mic. Fructele sale sunt folosite ca decoratii sau conservate in siropuri si marmelade sau confiate. Sunt asemanatoare portocalelor mici, au coaja moale si subtire, aceasta fiind dulce si comestibila. Pulpa lor este acra.