Tocanita de ciuperci cu smantana
Delicioasa si rapid de preparat, tocanita de ciuperci cu smantana este potrivita pentru masa de pranz, servita cu mamaliga calda.
Ingrediente necesare:
1 kg ciuperci
150 ml ulei
2 linguri de faina
150 ml smantana
3 cepe
sare
piper
marar
patrunjel
Mod de pregatire:
Se curata ciupercile si se spala.
Apoi se taie marunt.
Se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.
Cand legumele devin moi, se adauga verdeata tocata.
Apoi se pun sare si piper.
Se mai adauga 200 ml de apa si se lasa la fiert timp de 10 minute.
Faina se amesteca cu smantana.
Faina cu smantana se adauga cu 5 minute inainte de a lua tocanita de pe foc.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Supa de ciuperci cu avocado
O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.
-
Retete de post. Tocanita de mazare cu soia
Tocanita de mazare cu soia cubulete este o reteta gustoasa de post, pe care o puteti pregati pentru familie la masa de pranz.
-
Retete speciale pentru Craciun. Bors din oase de porc cu smantana
In asteptarea Craciunului cu mancaruri alese si veselie, mai puteti prepara urmatoarea reteta: bors din oase de porc cu smantana.
-
Ciorba de pui cu smantana si tarhon
O ciorba apetisanta pe care sa o pregatiti musafirilor dumneavoastra poate fi urmatoarea alegere: ciorba de pui cu smantana si tarhon.