Sufleu cu cartofi si ciuperci
Ingrediente:
1 kg de cartofi
200g ciuperci
500g sfecla rosie
1 ceapa
2 linguri unt
80 ml supa
2 linguri patrunjel taiat marunt
2 oua
250 ml lapte
125 ml smantana
50g branza (mai uscata)
Mod de preparare:
1. Spalati cartofii si fierbeti aproximativ 25 minute.
Spalati ciupercile si taiati-le marunt. La fel si sfecla.
Curatati ceapa, taiati-o in cubulete si caliti-o in unt.
Sfecla si ciupercile se prajesc si ele in unt timp de 3 minute.
2. Supa fierbinte se toarna peste ceapa, ciuperci si sfecla si se fierb inca 12 minute. Condimentati dupa gust.
3. Incingeti cuptorul. Separati galbenusurile de albusuri. Indepartati
coaja cartofilor, zdrobiti-i si amestecati-i cu lapte, smantana si
galbenus de ou. Bateti albusurile spuma si ungeti sufleul cu aceasta.
4. Puneti legumele si compozitia de cartofi intr-o forma unsa cu unt,
presarati branza rasa pe deasupra si dati la cuptor timp de 20 minute.
Ornati cu verdeata.
Calorii: 450 kcal
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci
O reteta delicioasa si in ton cu sosirea primaverii este cea de ardei grasi umpluti cu orez si ciuperci. Ingredientele necesare si modul de preparare le aflati mai jos:
-
Omleta cu cartofi si ceapa
O omleta gustoasa pentru micul dejun pe care o puteti prepara celor dragi este omleta cu cartofi si ceapa.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton
Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.
-
Gustari aromate. Foietaj umplut cu cartofi si branza
Un preparat simplu din foietaj, cu o umplutura gustoasa pe care il puteti pregati pentru o gustare este foietajul umplut cu cartofi si branza.
-
Mancare de peste cu cartofi si ceapa
O mancare apetisanta poate fi aceea in care legumele sunt combinate cu carnea de peste. Asadar va invitam sa degustati mancarea de peste cu cartofi si ceapa.