Sucul de ardei gras

Ardeiul grasSucul de ardei gras contine o mare cantitate de siliciu atat de necesar unghiilor, parului si glandelor sebacee. Ajuta la curatarea pielii de petele inchise la culoare. Este bun in colici intestinale, crampe, meteorism. Sucul este mai eficient daca este combinat cu suc de morcov si de spanac, in proportie de 1:2:2. In functie de sezon se poate combina doar cu morcovi. Se bea cu inghitituri mici, cu 30 de minute inainte de mesele principale.

Articole asemănătoare

  • Ardeiul gras Robertina, gust dulce si savoare speciala

    Soi de ardei gras cu productie buna, Robertina este foarte apreciat de cultivatori si mai ales de cumparatori pentru gustul intens, dulceag, aromat, fiind o excelenta optiune pentru salate, conservare si alte retete diverse.

  • Ardeiul gras Mavras, un deliciu rar si inedit

    Varietate rar intalnita de ardei gras, cu gust dulce si aromat, pulpa tare si carnoasa, Mavras este un soi timpuriu excelent pentru salate, gustari, dar si pentru diverse retete in care veti putea profita atat de savoare, cat mai ales de colorit.

  • Ardeiul gras Zlata

    Soi de ardei gras cu productie buna anuala, rezistenta buna la daunatori si seceta, Zlata sunt ardei de un galben deschis, carnosi, cu gust dulce si proaspat, de forma conica, usor ascutiti la capat, iar atunci cand sunt foarte copti sunt de culoare rosie.

  • Ardei gras Sweet Chocolate

    O varietate mai rar intalnita si delicioasa de ardei gras, de un violet inchis, lucios, cu gust dulce, foarte aromat, perfect ca gustare sau in salate, rezistent la transport si depozitare, cu o productie buna de la an la an.

  • Mancare de ardei gras cu ou

    O alternativa interesanta la traditionala omleta, cu un gust intens de ardei gras (rosu, verde, galben sau impreuna), pentru un fel principal care poate deschide o masa putin iesita din comun.


Warning: fopen(cache/0cf90f34d1085356bf77aec1fa5d5fd7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139