Suc de morcovi si portocala
Ingrediente:
1 portocala
4 morcovi
½ lingurita ghimbir ras
2 tulpini de telina
1 lamaie mica
1 sfecla rosie medie
1 mar
Mod de preparare: puneti in blender feliile de portocala, morcovii curatati si taiati, ghimbirul, tulpinile de telina taiate bucati, sfecla curatata si taiata bucati, marul taiat sferturi. Se adauga sucul de lamaie si se mixeaza totul foarte bine, pana cand obtineti o compozitie omogena. Se serveste cu sau fara gheata, dupa gust.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
-
Suc de mere cu portocala si mirodenii
In locul unei cani cu vin rosu fiert de ce sa nu incercati o varianta fara alcool, cu gust puternic de mere si note exotice?
-
Cinci motive pentru care este bine sa bei suc de morcovi
Cu multa vitamina A, C si antioxidanti, sucul proaspat de morcovi (simplu, cu putina miere sau cu putin suc de portocale) este foarte bun pentru a intari sistemul imunitar, mai ales in apropierea anotimpului rece, cand apar si gripele de sezon.
-
Cocktail cu vin spumant si suc de portocale
Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.
-
Suc fierbinte de mere si morcovi cu mirodenii
La prima vedere ar fi doar un suc de mere si morcovi, o combinatie devenita clasica, dar in combinatie cu mirodeniile exotice si baut fierbinte va capata un alt gust si noi note interesante.