Spaghete cu sunca
Ingrediente: 400-500 g spagheti, 2 galbenusuri, 1 albus, 300 g sunca presata, 1/2 cana de cascaval ras mic, sare, piper dupa gust. Preparare: Sunca se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de cascaval. Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Paste delicioase. Spaghete cu boabe de mazare
O reteta simpla de paste, pe care o puteti pregati din dorinta de a degusta ceva nou, poate fi reteta de spaghete cu boabe de mazare.
-
Spaghete delicioase cu usturoi si limette
O reteta delicioasa de gustul careia sa va bucurati din plin la sfarsitul saptamanii si nu numai este reteta de spaghete cu usturoi si limette.
-
Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosii
O mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.
-
Spaghete cu fileuri de peste
O reteta mai putin cunoscuta si preparata la noi este cea de spaghete cu fileuri de peste. Pentru a va bucura de aceasta combinatie de gust, incercati urmatoarea reteta:
-
Spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta
O mancare satioasa, pentru o masa bogata de pranz, este reteta de spaghete cu ciuperci, dovlecei si branza feta. Ingredientele necesare pentru pregatirea acestei retete sunt urmatoarele: