Sos de ardei copti cu lamaie si patrunjel

Ingrediente:

450 g ardei capia copti, reci
3 linguri ulei de floarea-soarelui sau masline
2-3 catei mari de usturoi
1 varf de lingurita sare
1 lamaie mare, bine coapta
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri cu varf migdale crude
1 praf de piper negru macinat

Mod de preparare: ardeii copti se curata de seminte si codite (daca este nevoie), se taie bucati mari si se pun in blender. Se toarna deasupra uleiul, se pun migdalele crude, cateii de usturoi, sarea, piperul, sucul stors de la lamaie si se mixeaza totul pana cand aveti o compozitie omogena. Se gusta si se mai condimenteaza cu sare si piper daca este nevoie, apoi se pune patrunjelul tocat si se amesteca bine.

Foto: pdpics.com

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/f15791df4b6c700f8ec29fb90dc54c05) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139