Smoothie cu piersici pentru mai multa energie
Ingrediente:
½ cana iaurt
½ cana lapte
1 cana felii de piersica (foarte coapte)
scortisoara
apa plata
(optional) gheata
Mod de preparare: alegeti piersici frumoase, coapte, parfumate, pe care le spalati si se taiati in bucati potrivite. Se pun in blender, se adauga iaurtul si laptele (la temperatura camerei) si putina apa , mixand pana cand aveti o compozitie omogena, cremoasa. Se mai poate pune apa daca este nevoie. Se pudreaza fin cu scortisoara inainte de servire.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu broccoli pentru mai multa energie
Va place gustul de broccoli? Il puteti folosi intr-o bautura cu iaurt, mar si banana, si la final veti avea o bautura plina de vitamine si nutrienti, buna pentru digestie, sistemul imunitar si mai multa energie.
-
Smoothie cu mar si scortisoara pentru un plus de energie
O bautura cu un gust de placinta cu mere, calda sau rece, plina de dulceata si cu notele exotice ale scortisoarei, excelenta ca gustare atunci cand este nevoie de mai multa energie. Poate fi o alegere buna si pentru cei care fac sport, pentru ca revigoreaza si ajuta corpul sa isi revina dupa efort.
-
Smoothie cu suc de rosii, zmeura si mar
O bautura plina de vitamine si antioxidanti, recomandata pentru mai multa energie, un sistem imunitar puternic si rezistent si un somn mai bun, excelenta atunci cand este bauta cu multa gheata. Foarte buna in zilele calduroase, o puteti pregati cu fructe proaspete sau congelate.
-
Sapte surse naturale pentru un plus de energie
Sunt momente cand avem nevoie de mai multa energie pentru a suporta programul cotidian, adesea mult prea stresant si obositor. Dar in locul unui suc plin de zahar, produselor de patiserie gustoase, dar nu prea sanatoase (in plus cu multe calorii) si dulciurilor din comert putem alege fructe sau legume proaspete, sub forma de gustare delicioasa. Iar in timp intregul organism va profita de aceste surse de vitamine si nutrienti.
-
Smoothie verde pentru mai multa energie
O reteta simpla si clasica, in care se folosesc frunzele de spanac (preferabil proaspat) alaturi de laptele vegetal (de migdale pentru mai multa aroma) si o banana. Pentru mai mult gust si un plus de vitamine se adauga si putina miere naturala.