Citeste articole din "Sanatate"

  • Cura cu pepene rosu

    Cura cu pepene rosu

    Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.

  • Cura cu oua de prepelita

    Cura cu oua de prepelita

    Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

  • Cura cu grau incoltit

    Cura cu grau incoltit

    Pentru a observa primele efecte ale consumarii graului incoltit este necesara trecerea a 3 sau chiar 4 saptamani. Stabilizarea efectelor apare, insa, dupa 2-3 luni si 6-12 luni in cazul persoanelor care sufera de afectiuni grave.

  • Cura cu clorofila

    Cura cu clorofila

    In ciuda aparentei simplitati a procedeului, efectele sale asupra organismului sunt foarte puternice.

  • Sfaturi pentru combaterea sedentarismului

    Sfaturi pentru combaterea sedentarismului

    Majoritatea oamenilor sunt sedentari. La birou stau toata ziua pe scaun, ridicandu-se foarte rar, iar dupa ce vin acasa se aseaza, din nou, dar de data aceasta in fata televizorului

  • Sedentarismul iarna

    Sedentarismul iarna

    Frigul de afara, ploaia sau ninsoarea si umezeala ne determina sa stam mai mult in case decat vara si implicit mai mult in fata televizorului.

  • Clasificarea alimentelor

    Clasificarea alimentelor

    Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

  • Ceaiurile duc la o buna digestie

    Ceaiurile duc la o buna digestie

    Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti.

  • Vitamina D

    Vitamina D

    Vitamina D este continuta de pestele gras - hering, sardina, somon - si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceasta vitamina.

  • Vitamina E

    Vitamina E

    Uleiurile vegetale bogate in acizi grasi nesaturati: soia, porumb, floarea­soarelui, fructele oleaginoase - arahide, seminte de floarea-soarelui etc., germenii de cereale, legumele verzi, spanacul, in special, si rosiile reprezinta principalele surse alimentare de vitamina E


Warning: fopen(cache/2eee66a94def481bbd9dac7f9714b19e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139