Salata de vara cu mandarine, fenicul si rucola
Ingrediente:
o bucata fenicul
100 g de rucola
doua mandarine
o lingura otet de vin
o lingura ulei de masline
o lingura suc de mandarine sau portocale
Mod de preparare: curatati feniculul, taiati-l in felii subtiri si puneti-l in bol, alaturi de rucola bine spalata. Separat amestecati sucul de citrice, otetul si uleiul, adaugand putina sare. Turnati sosul peste salata si amestecati usor, decorand cu feliile de mandarine taiate bucatele mici.
Foto: theproduceco.com
Articole asemănătoare
-
Salata de vara cu iaurt, mere si branza cheddar
O reteta de salata consistenta, care poate fi felul principal intr-o zi de vara.
-
Salata de vara cu broccoli, mere si iaurt
Poate ca pana acum ati evitat sa mancati broccoli, dar in aceasta salata de vara s-ar putea sa va placa neasteptat de mult.
-
Salata de vara cu mandarine, tomate si varza rosie
O salata plina de prospetime, cu un amestec de gusturi si influente exotice, in care aciditatea dulceaga a mandarinelor se va intalni cu gustul de varza rosie, mustarul si rosiile.
-
Salata de vara cu valeriana si avocado
Valeriana si avocado, doua plante a caror faima in domeniul farmaceutic a facut inconjurul lumii, pot fi folosite si impreuna, in alimentatia de zi cu zi.
-
Salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde
Va propunem o salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde pentru o gustare delicioasa care se pregateste rapid