Rulouri de peste invelite in seminte de susan
Un preparat rapid si gustos cu care sa ii incantati pe cei dragi la masa este reteta de rulouri de peste invelite in seminte de susan.
Ingrediente:
4 file de peste - pangasius
seminte de susan
1 ou
faina
sare
curry
piper
ulei
Pentru garnitura:
1 conserva de mazare
branza topita
frunze de patrunjel verde si marar
putin ulei de masline aromat
Modul de preparare este urmatorul:
Fileurile de peste se sterg cu un servet.
Se bat cu ciocanul pentru snitele.
Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper si curry.
Apoi se ruleaza si se dau prin faina.
Oul se bate.
Apoi se pun peste oul batut putina sare si semintele de susan.
Apoi rulourile de peste se dau si prin amestecul de ou cu susan.
Se prajesc in ulei incins.
Separat se incing 1-2 linguri de ulei de masline aromat.
Apoi se adauga mazarea.
Se pune si branza topita.
Se amesteca pana ce branza s-a topit.
Se adauga si patrunjelul si mararul, tocate marunt.
Rulourile de peste cu seminte de susan se servesc cu garnitura preparata din mazare si branza topita.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata de fructe cu seminte de mac si ulei de susan
O salata in care gustul de fructe exotice il intalneste pe cel de mustar si pe cel de mac, cu fulgi de ceapa si ulei de susan.
-
Salata de morcovi cu susan
O alternativa la salata clasica de morcovi, interesanta prin gustul puternic de susan cu note exotice, dulci.
-
Avantajele folosirii uleiului de susan
Din motive demne de inteles, uleiul de susan a ramas doar apanajul bucatariei traditionale asiatice. In ciuda acestui lucru, nici rafturile magazinelor din Romania nu duc lipsa de acest produs, cunoscut fiind ca reprezinta o caramida temeinica la baza stilului sanatos de viata.
-
Deserturi aromate. Banane invelite in fulgi de nuca de cocos
Un desert simplu si aromat este potrivit pentru o gustare de dupa-amiaza la birou sau acasa. Va propunem sa incercati reteta de banane invelite in fulgi de nuca de cocos.
-
Covrigei deliciosi cu unt si seminte de susan
Obisnuiti fiind sa tot cumparam produse de la patiserii, uitam gustul adevarat al preparatelor realizate acasa, chiar de mana noastra. Printre aceste preparate facute in casa, puteti incerca si covrigeii deliciosi cu unt si seminte de susan.