Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
RETETE SIMPLE DE POST. GULII UMPLUTE CU SOIA SI VERDEATA

Retete simple de post. Gulii umplute cu soia si verdeata

 Apetisant dintr-o simpla privire, preparatul culinar de gulii umplute cu soia si verdeata este foarte delicios si hranitor.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

12 gulii tinere

250 g granule de soia

80 g orez

1 ceapa mare

50 ml ulei

500 ml suc de rosii

2 linguri de pasta de tomate

1 legatura de patrunjel

1 legatura de marar

1 lingurita rasa de cimbru uscat

sare

piper macinat


Modul de preparare este urmatorul:

Guliile se curata de coaja.

Apoi se spala si se taie de la fiecare un capacel din partea de deasupra.

Apoi se scoate miezul cu o lingurita, gulia ramanand de un centimetru grosime.

Granulele de soia se fierb intr-un litru de apa, la care adaugati si o lingurita de sare.

Cand sunt gata, se scurg.

Orezul se fierbe si acesta in 300 ml apa, timp de 15 minute.

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Apoi se pune la calit.

Se lasa timp de 2 minute, apoi se mai adauga granulele fierte de soia si cimbrul uscat.

Se lasa iar 2 minute la foc mic.

Apoi se ia de pe foc.

La compozitia rezultata se adauga orezul si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine, pana devine totul omogen.

Cu amestecul respectiv se umplu guliile.

Apoi se pun intr-o tava adanca.

Pasta de tomate se amesteca impreuna cu sucul de rosii.

Dupa aceea se toarna in tava, peste guliile umplute.

Se pune apoi tava la cuptor.

Se lasa guliile la copt, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Se servesc calde, stropite cu sos, peste care mai presarati patrunjel tocat marunt.

 

Consumati gulii, deoarece acestea contin multa vitamina C si au proprietati antioxidante.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/24485b1b80b88a77b8ae6af669332f37) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139