Retete pentru mic dejun. Omleta cu ceapa si cartofi
Un mic dejun consistent, pe care sa il pregatiti intr-o maniera simpla dimineata este omleta cu ceapa si cartofi.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
4 albusuri
1 ceapa rosie medie
1 cartof
1/2 lingura de ulei de masline
patrunjel verde
sare
piper negru macinat
cascaval
Modul de preparare:
Cartoful se fierbe.
Apoi se lasa sa se raceasca.
Dupa aceea se taie in cubulete.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Apoi se lasa la inabusit timp de 2-3 minute in tigaia incinsa cu ulei de masline.
Se pun si cubuletele de cartof.
Se prajesc.
Se adauga sarea.
Se pune si piperul negru macinat.
Se pun apoi si albusurile.
Cand compozitia incepe sa se albeasca, omleta se pune pe un platou.
Se presara peste aceasta patrunjelul verde tocat fin.
Se poate adauga si cascaval ras pe deasupra.
Omleta cu ceapa si cartofi se serveste calda.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Retete pentru micul dejun. Omleta cu cascaval si carnati
Incepeti dimineata cu un mic dejun gustos, pregatind reteta de omleta cu cascaval si carnati.
-
Tarta de rosii cu ceapa si usturoi
O tarta delicioasa pe care o puteti prepara la masa de pranz este tarta de rosii cu ceapa si usturoi.
-
Retete de post. Cartofi taranesti cu ceapa si patrunjel
O reteta simpla de cartofi este cea de cartofi taranesti cu ceapa si patrunjel. Consumul de cartofi ne ofera energie si satietate pentru mai mult timp.
-
Retete de post. Omleta din tofu cu ceapa si ardei gras
O reteta de post poate fi preparata din tofu, cu ceapa si ardei gras. Este o omleta delicioasa, pe care trebuie sa o incercati pentru a-i descoperi gustul.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: