Briose delicioase cu fulgi de migdale
La finalul unei zile speciale, va puteti delecta cu un desert pe masura: briose delicioase cu fulgi de migdale. Se savureaza cu mare placere alaturi de o bautura calda si aromata cu lapte si cacao.
La finalul unei zile speciale, va puteti delecta cu un desert pe masura: briose delicioase cu fulgi de migdale. Se savureaza cu mare placere alaturi de o bautura calda si aromata cu lapte si cacao.
In data de 14 Februarie se sarbatoreste Ziua Sfantului Valentin, ziua indragostitilor. Totusi in acelasi timp este luni, incepe o noua saptamana lucratoare. Cine isi doreste ca seara, dupa ce iese de la
Pentru ca se apropie sarbatoarea dragostei, va puteti incanta persoanele iubite cu o crema delicioasa de nuca de cocos cu sirop de caramel.
Pentru evenimente speciale si nu numai, va puteti surprinde invitatii de seama cu piscoturi pentru sampanie, preparate chiar de dumneavoastra acasa.
Deliciosi de fiecare data cand ii mancam, biscuitii sub diverse forme atractive pot deveni si mai deliciosi. In continuare va prezentam o reteta de biscuiti inimioare cu aroma de cafea.
Clatitele frantuzesti sunt un desert pe care intotdeauna il savuram cu placere alaturi de cei dragi. O reteta simpla de preparare a clatitelor frantuzesti veti descoperi in cele ce urmeaza:
Salata de oua cu mozzarella este o salata cu specific italian, care va va incanta diminetile cu aroma sa. Mozzarella este o specialitate de branza italiana, de culoare alba.
Desertul face parte din meniul unei zile. De aceea, cu totii ne dorim sa fie cat mai delicios. Astfel, pentru un asemenea desert delicios va propunem reteta de tort milanez cu dulceata si frisca.
Horchata, bautura spaniola populara in special in Valencia, este preparata din radacinile unei plante ce poarta numele chufa.
Lefse se prepara din cartofi. Pregatita zi de zi in Norvegia, seamana foarte mult cu tortilla clasica pregatita din faina. Lefse servita in stare cat mai proaspata este o delicatesa cu o aroma deosebit de placuta, in special daca este preparata cu unt si zahar brun.