Pilaf cu ciuperci
Ingrediente: 300 g orez, 4 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, ciuperci. Preparare: Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust. 3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras, taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete sanatoase de post. Tofu cu ciuperci
Pentru ca a inceput postul, puteti pregati si descoperi nenumarate retete gustoase de post. Va propunem sa incercati reteta de tofu cu ciuperci.
-
Pui cu ciuperci in sos alb
O altfel de mancare cu pui, dar cu un gust delicios este reteta de pui cu ciuperci in sos alb. Ingredientele necesare le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Retete de post. Paste cu ciuperci si verdeata
Pentru perioadele de post, puteti realiza reteta de paste cu ciuperci si verdeata. O bogatie de gust se poate regasi si in preparatele simple.
-
Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume
O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post, puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.
-
Retete delicioase. Chiftelute cu ciuperci si verdeata
Pentru a prepara niste chiftelute delicioase pentru o masa la fel de apetisanta, va propunem reteta de chiftelute cu ciuperci si verdeata.