Mere coapte 2

mere coapte 2Ingrediente:
4 mere
110 g zahar
4 linguri unt
2 lingurite scortisoara

Preparare:
1. Porniti cuptorul.
2. Scoateti miezul fiecarui mar, facand un capac in partea de sus. Puneti in fiecare gaura cate 2 lingurite de  zahar si 1 lingurita de unt. Asezati merele intr-o tava si presarati-le cu scortisoara.
3. Se pun la copt in cuptorul preincalzit pentru 15 minute, pana cand zaharul incape sa se caramelizeze si merele se fragezesc.

Portii: 4

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Salata cu fructe de toamna

    Un desert incarcat de vitamine si gusturile intense ale fructelor de toamna, cu mere coapte, pere dulci, struguri, miez de nuca, alaturi de frisca si putina miere, fara a uita strugurii care au prins in boabele lor soarele si caldura verii.

  • Punci Hawaiian

    O reteta clasica pentru una dintre cele mai bune bauturi cu gusturi si arome tropicale, din tinuturi indepartate, plina de savoare si parfumuri intense. Si in plus este o bautura fara alcool asa ca poate fi savurata la orice varsta. Alegeti fructe cat mai coapte si nectar de fructe bio pentru un gust intens.

  • Cocktail de vara cu vin alb si rom

    Pentru cei care isi doresc altceva decat o reteta traditionala de sangria cu vin rosu. Folositi mere coapte si fructe de padure de preferat proaspete.

  • Mere coapte cu scortisoara si nucsoara

    Poate fi un desert, o gustare, o garnitura indrazneata si neconventionala pe scurt o reteta care va face din banalele mere o placuta surpriza.

  • Cataif rustic cu umplutura de mere

    Desertul preferat este placinta cu mere? Atunci puteti incerca si aceasta varianta de cataif in care taiteii se imbina cu gustul de mere coapte.


Warning: fopen(cache/427c7a62d8f0b6219df3459f5c2cada9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139