Masti pentru fata cu piure de castane
Inca din antichitate, castanele au fost cunoscute pentru actiunea lor tonifianta la nivelul pielii. Castanele comestibile sunt si ele intrebuintate in cosmetica, datorita proprietatilor lor antiinflamatoare.
Acestea mai au rolul de a normaliza secretia glandelor sebacee. Pentru pielea deshidratata, se prepara o masca faciala din urmatoarele ingrediente:
- piureul rezultat din 2-3 castane
- 1 lingura de miere
Castanele se fac piure si se amesteca cu mierea. Pasta rezultata se aplica pe ten si se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Se clateste apoi cu apa calduta.
Pentru tenul mixt, este indicata masca cu piure de castane amestecat cu lapte.
Se lasa vreme de 15 minute sa actioneze. Apoi se spala fata cu apa calduta. Rezultatele vizibile dupa folosirea unei masti cu piure de castane constau in intarzierea procesului general de imbatranire a pielii.
De asemenea, un alt efect observabil il reprezinta vitalizarea pielii uscate, aceasta masca redandu-i supletea si catifelarea.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Masti pentru sezonul rece. Masca de fata cu fulgi de ovaz si miere
O masca cosmetica preparata chiar de dumneavoastra la domiciliu pentru sezonul rece este indicata a se utiliza pentru protectia si ingrijirea pielii in timpul iernii. Va propunem sa incercati masca de fata cu fulgi de ovaz si miere de albine.
-
Piure delicios de castane
Un desert simplu si delicios este binevenit dupa o zi istovitoare. Asadar, va propunem sa preparati reteta de piure delicios de castane.
-
Masca de fata cu faina de ovaz pentru pielea deshidratata
Pielea deshidratata are nevoie intotdeauna de o ingrijire atenta din partea noastra. De aceea, putem incerca diverse tratamente naturale pentru pielea deshidratata. Va invitam sa incercati o masca de fata cu faina de ovaz.
-
Masca naturala revigoranta pentru ten cu pulpa de pepene galben si argila
Un ten ingrijit are nevoie si de tratamente naturale aplicate constant pentru a-i oferi protectia necesara. Pentru o piele luminoasa si improspatata, realizati masca naturala revigoranta cu pulpa de pepene galben si argila.
-
Bucataria scotiana. Oua scotiene cu piure de cartofi
In bucataria scotiana predomina ca de fiecare data retete care au in continutul lor ceva specific locului. Perntry Scotia retele abunda in vanat si legume. Va oferim o reteta apetisanta pe care sa o incercati din bucataria scotiana: oua scotiene cu piure de cartofi.