Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
BUCATARIA SCOTIANA. OUA SCOTIENE CU PIURE DE CARTOFI

Bucataria scotiana. Oua scotiene cu piure de cartofi

 In bucataria scotiana predomina ca de fiecare data retele care au in continutul lor ceva specific locului. Pentru Scotia retetele abunda in vanat si legume. Va oferim o reteta apetisanta pe care sa o incercati din bucataria scotiana: oua scotiene cu piure de cartofi.


Aveti nevoie de ingredientele urmatoare:

800 g cartofi

sare

4 oua

2 felii de paine toast

120 ml lapte

1 ceapa

1 lingura de ulei

patrunjel

marar

400 g carne tocata de porc

piper

ulei pentru prajit

2 linguri de unt

boia dulce


Se realizeaza astfel:

Se curata mai intai cartofii.

Apoi se spala si se taie pentru piure.

Se pun la fiert in apa cu sare.

Se lasa timp de 20 de minute.

Ouale se fierb tari.

Apoi se lasa sa se raceasca.

Painea se face bucatele si se inmoaie in lapte.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Dupa aceea se prajeste in uleiul incins.

Carnea se pune intr-un castron, la care se adauga bucatile de paine.

Apoi se pun ceapa impreuna cu patrunjelul si mararul.

Se potriveste totul de sare si piper.

Apoi se framanta ca un aluat.

Ouale se curata si se lasa intregi.

Se pun apoi intr-o tava, acoperindu-le cu amestecul de carne.

Se dau la cuptor la foc tare.

Se lasa pana cand carnea este gata.

Cartofii fierti se paseaza.

Dupa aceea se adauga peste acestia lapte, sare, unt si boia.

Ouale scotiene alaturi de piureul de cartofi se servesc cat sunt calde.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/787e38b0c39194f182125f49ce789ee3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139