Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolataIngrediente:
220 g zahar
115 g unt (rece, taiat cuburi)
1 ou mare
1 lingurita esenta de vanilie
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
175 g faina
1/4 lingurita sare
200 g chipsuri de ciocolata sau ciocolata maruntita
130 g nuci (prajite si maruntite)

Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 150C.
Se bate zaharul cu untul pana devin o crema fina. Se adauga oul, vanilia si bicarbonatul. Separat se amesteca faina cu sarea, dupa care se toarna peste compozitie. La sfarsit se adauga chipsurile de ciocolata si nucile.
Se formeaza cu lingura bilute de 5 cm diametru din aluat si se aseaza pe tava unsa cu unt, la 10 cm distanta intre ele.
Se lasa la cuptor 18 minute, sau pana cand devin maro-aurii, dupa care se scot si se lasa sa se raceasca.

Se pastreaza chiar si 3 zile, la temperatura camerei, acoperite.

Articole asemănătoare

  • Lapte cu ciocolata si piper cayenne

    De ce sa nu va jucati cu o reteta clasica, adaugand mirodenii si un pic de aroma picanta intr-o cana de lapte cu ciocolata? Doar pentru cei care prefera gustul iute. Cat mai iute.

  • Milkshake usor picant cu ciocolata

    Un milkshake cu gust de vanilie sau ciocolata este o alegere foarte buna mai ales in zilele calduroase, dar cu putin piper cayenne (dupa gust) devine o bautura surprinzatoare, cu note picante, intense.

  • Fursecuri cu ghimbir

    Un desert simplu de preparat, care se imbina foarte bine cu o cana de ceai fierbinte este reteta de fursecuri cu ghimbir.

  • Fursecuri cu gem de caise

    Seara, in timp ce stati de vorba cu prietenii dumneavoastra ori vizionati o emisiune interesanta, va puteti delecta si cu cateva fursecuri cu gem de caise alaturi de un ceai.

  • Caramele cu ciocolata, preparate acasa

    Pentru o gustare dulce, puteti incerca sa preparati acasa caramele cu ciocolata. Iata de ce ingrediente aveti nevoie:


Warning: fopen(cache/23358661d8c86459cd844a26fabb71af) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139