Dovlecei la cuptor, cu oua si cascaval afumat

 Dovleceii la cuptor, cu oua si cascaval afumat reprezinta o reteta simpla si sanatoasa in acelasi timp, pe care o puteti prepara pentru o masa bogata si delicioasa.

Dovleceii au un continut mare de fibre, potasiu si apa. De asemenea, acestia detin si proprietati diuretice.


Ingredientele de care aveti nevoie sunt:

3 dovlecei mici

6 oua

cascaval afumat

rosii

verdeata

sare

piper


Modul de preparare este urmatorul:

Dovleceii se spala si se curata.

Apoi li se taie capetele.

Se taie apoi pe lungime si se curata de miez.

Se pun intr-o tava.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Dupa aceea, in fiecare dovlecel se sparge cate un ou.

Se rade cascaval afumat deasupra.

Se mai adauga verdeata, sare si piper.

Se mai pune peste dovlecei si o cana de supa de pui.

Se dau la cuptor si se lasa timp de 10-15 minute.

Dupa ce a trecut acest timp, se scot dovleceii din cuptor.

Se servesc alaturi de rosii proaspete cu cascaval ras.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/fc2ad513026d6d022f4c95e88d36b561) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139