Deserturi rapide. Pesmeti cu migdale
Un desert rapid pe care sa il degustati urmarind emisiunea preferata sau un film interesant il puteti avea pregatind pesmeti cu migdale.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
250 g unt
125 g zahar
3 galbenusuri
350 g faina
migdale
visine din dulceata
Modul de preparare:
Untul se freaca spuma.
Peste acesta se pune zaharul.
Se adauga si galbenusurile.
Apoi se pune faina.
Se amesteca bine toate ingredientele.
Aluatul rezultat trebuie sa fie potrivit de tare.
Din acesta se face un sul gros.
Apoi se taie felii de grosimea unui deget.
Din feliile obtinute se fac turtite.
Se dau prin ou batut.
Apoi se trec si prin zahar tos.
Dupa aceea se dau si prin migdalele sfaramate.
La fiecare turtita, se face o adancitura in mijloc.
In aceasta adancitura se pune apoi cate o visina din dulceata.
Se pun intr-o tava presarata cu faina.
Se dau la cuptor la foc potrivit.
Cand sunt gata, se servesc imediat.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Desert pentru zile festive. Cozonac cu migdale, alune si glazura de marmelada
In zilele festive si nu numai, bucatele preparate si mai ales desertul trebuie sa aiba menirea sa imbogateasca masa si sa raspandeasca o aroma imbietoare in toata casa. Asadar va propunem sa incercati o reteta de cozonac cu migdale, alune si glazura de marmelada.
-
Tort de mere cu migdale
Un tort usor de preparat, potrivit ca desert la o intalnire cu prietenii, este tortul de mere cu migdale.
-
Pesmeti cu smantana
O reteta rapida si simpla pentru ceva de rontait in pauze la serviciu sau cand priviti o emisiune la televizor este cea de pesmeti cu smantana.
-
Scrub natural pentru piele, cu migdale si miere
O data la cateva saptamani, pielea noastra are nevoie si de aplicarea unui scrub natural, care sa indeparteze pielea moarta si impuritatile aparute la nivelul acesteia. De aceea va propunem sa incercati sa va exfoliati pielea cu un scrub natural, cu migdale si miere.
-
Sarlota de cafea cu migdale si frisca
Pentru o dupa-amiaza placuta la umbra unui balansoar, serviti impreuna cu familia o sarlota de cafea cu migdale si frisca.