Crema de caise cu frisca
Un desert rapid si cu un gust delicios este potrivit intotdeauna pentru a-i servi pe cei dragi, atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Astfel, va propunem sa preparati reteta de crema de caise cu frisca.
Aveti nevoie de ingredientele de mai jos:
250 g caise foarte coapte
200 g zahar
5-6 foi de gelatina
300 g frisca
Se realizeaza astfel:
Foile de gelatina se pun mai inainte la inmuiat in apa calda.
Caisele foarte coapte se dau prin sita.
Se fierb apoi cu zahar pana se obtine o marmelada.
Cand sunt gata, se iau de pe foc.
Se adauga la acestea foile de gelatina.
Se freaca cu frisca.
Apoi crema rezultata se pune in cupe.
Se lasa la rece sa se intareasca.
Se decoreaza cu frisca si migdale la momentul servirii.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Retete rapide fara foc. Crema de rosii cu usturoi
Retetele realizate rapid si nepregatite termic sunt numai bune in zilele foarte calduroase care au inceput sa vina. Va propunem sa degustati crema de rosii cu usturoi.
-
Supe delicioase. Supa crema de mazare cu patrunjel
O supa cu un gust minunat, pe care o puteti pregati pentru o masa gustoasa savurata alaturi de familie, poate fi supa crema de mazare cu patrunjel.
-
Supa crema de dovlecei cu marar
O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.
-
Desert delicios de portocale cu frisca
Un desert simplu si cu un gust nemaipomenit este cel de portocale cu frisca. Contine putine ingrediente si este ideal pentru un desert de seara.
-
Aperitive. Crema de urda cu marar
O reteta usoara pentru un aperitiv gustos o poate constitui reteta de crema de urda cu marar. Urda contine proteine si ne ofera rapid si pentru mai mult timp senzatia de satietate.