Cocktail de toamna cu bourbon si cidru de mere
Ingrediente:
40 ml bourbon
cidru de mere (1 sticla)
1 varf lingurita ienibahar macinat
1 baton scortisoara
1 felie subtire de lamaie
Mod de preparare: intr-o cana se toarna toata cantitatea de bourbon, se pune ienibaharul si batonul de scortisoara, completand cu cidru de mere (obligatoriu fierbinte). Se orneaza cu felia de lamaie si se serveste cald.
Foto: pxhere.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cocktail de toamna cu whiskey si cidru
Pregatiti repede o bautura pentru serile de toamna, bauta fierbinte, aromata si dulce, cu un whiskey onest si aromat alaturi de cidrul incalzit bine. Si pentru o savoare aparte puteti folosi un cidru de pere.
-
Sangria de vara cu bere si cidru de mere
O bautura in care se intalnesc berea blonda, proaspata si racoritoare, cidrul cu gust intens de mere si berea de ghimbir, cu notele ei picante si surprinzatoare, excelenta in zilele calduroase cu multa gheata.
-
Cocktail cu whiskey si cidru de mere
O bautura cu gust intens de mere, note de whiskey, dulceata smochinelor si prospetimea sucului de portocale proaspat stors.
-
Cocktail cu rom si cidru de mere
O varianta a clasicului mojito, este o bautura ce se poate pregati usor acasa, pentru care veti avea nevoie de rom, cidru de mere, mirodenii, lamaie si menta, iar la final apa minerala, sifon sau, de ce nu, apa tonica preferata. Se serveste cu gheata.