Cocktail de iarna cu rom si cafea
Ingrediente:
50 ml rom alb sau brun
200 ml cafea neagra, cu sau fara zahar, fierbinte
1 lingurita suc de limeta
1 praf de nucsoara rasa
1 varf lingurita scortisoara pudra
Mod de preparare: turnati intr-o cana cafeaua fierbinte, amestecand-o bine cu sucul de limeta (pentru note de citrice, lejere si revigorante) si mirodeniile. Turnati apoi romul si amestecati din nou , foarte bine. Se poate pregati si cu o cafea rece, eventual cu putina gheata.
Foto: publicdomainpictures.net
Articole asemănătoare
-
Cocktail de iarna cu rom si suc de merisoare
Pregatiti un cocktail pentru serile reci cu un rom de buna calitate si suc aromat, dulce-acrisor, de merisoare. Iar mirodeniile cu aromele lor exotice evoca atmosfera calda a sarbatorilor de sfarsit de an.
-
Cocktail de iarna cu rom brun si ceai negru
O bautura cu gust placut, note de rom si coniac, dar si cele ale unui ceai negru de calitate, infuzat dupa gust.
-
Cocktail de iarna cu tequila si cafea
Gustul intens de cafea servita fierbinte ascunde in fundal notele de tequila, totul pentru o bautura ideala in serile reci de iarna.
-
Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi
Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.
-
Supa de conopida cu bacon si cicoare rosie
O mancare calda preparata in caminul dumneavoastra este atat de potrivita iarna, cand frigul predomina. Va propunem sa pregatiti o supa calda de sezon: supa de conopida cu bacon si cicoare rosie.