Cocktail cu vin rose, vodca si apa tonica
50 ml vodca
doua lingurite sirop de zahar
50 ml vin rose
50 ml apa tonica
o felie subtire de lime
Mod de preparare: vinul rose tinut la frigider se amesteca usor cu siropul de zahar, vodca si apa tonica intr-un pahar racit. Se serveste imediat, cu o felie foarte subtire de lime pentru decor.
Articole asemănătoare
-
Cocktail de vara cu bere blonda si apa tonica
Un cocktail usor, racoritor, cu putin alcool, bun pentru zilele tot mai calduroase de vara, excelenta cu apa tonica (simpla sau cu aroma preferata) si putina lamaie. Se foloseste o halba bine racita inainte.
-
Sangria cu vin alb, portocala si busuioc
O reteta de sangria cu vin alb rece pentru zilele calduroase, cu note mediteraneene data de busuioc si portocala.
-
Cocktail cu vin rosu si bere de ghimbir
O combinatie indrazneata intre gustul de vin rosu si cel astringent, usor picant, al berii de ghimbir, cu note de citrice si putina gheata.
-
Cocktail cu vin rosu si tequila
Un amestec in care veti gasi vin rosu, o cantitate egala de tequila, prospetimea sucului de lime pentru note exotice, indepartate, si putina miere alaturi de apa tonica.
-
Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara
Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.