Cocktail cu vermut rosu
Ingrediente:
50 de ml vermut rosu
3 ml biter
5 ml curacao
50 ml whisky
Mod de preparare: amestecati biterul cu toata cantitatea de whisky, apoi adaugati curacao si turnati incet vermutul. Se serveste rece, cu pai si cuburi de gheata.
Foto: stutterstock.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir
Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.
-
Cocktail cu vodca, zmeura si vin rosu
O bautura cu note acrisoare date de vinul rosu si aroma de zmeura, consistenta si buna pentru orice perioada a anului.
-
Cocktail cu whiskey si vin rosu
Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.
-
Cocktail cu whiskey, vermut si suc de portocale
O reteta pentru un digestiv cu gust complex, note de citrice si cirese, servit inainte de masa sau la o intalnire cu prietenii.
-
Cocktail cu vermut extra sec si masline
Simplu, gata imediat, ar fi un cocktail banal daca aroma sarata a maslinei si cea dulceaga de vermut nu s-ar completa nesperat de bine.