Cocktail cu suc de grepfrut si bere bruna
Ingrediente:
2 linguri sirop de apa cu zahar 1/1
150 ml suc proaspat de grepfrut
100 ml apa tonica sau apa minerala
200 ml bere bruna
Mod de preparare: intr-o halba bine racita se amesteca siropul de apa si zahar cu sucul de grepfrut, turnand peste apa tonica (sau minerala) si berea bruna, cat mai rece. Se serveste imediat.
Foto: photos-public-domain.com
Articole asemănătoare
-
Cinci retete de cocktail cu suc de rosii
Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.
-
Cocktail de vara cu suc de grepfrut si gin
O bautura cu gust puternic de citrice si note aromate de gin, servita cat mai rece, si cu pudra de ghimbir care ii da acel plus putin picant, original si interesant.
-
Cocktail cu suc de mandarine si bourbon
La prima vedere o reteta simpla, banala, acest amestec de suc de mandarine (proaspat sau din conserva) si bourbon surprinde prin notele aromate de busuioc. Si nu simplu, ci sub forma unui sirop dulce.
-
Cocktail cu sos de soia, bere si suc de rosii
O bautura in care gusturile picante, de inspiratie asiatica, sunt temperate de sucul de rosii si bere.
-
Cocktail cu suc de grepfrut si bere
O bautura cu gust de citrice, putina aciditate data de berea rece, aroma proaspata si racoritoare, ideala mai ales in zilele calduroase de vara.