Cidru fierbinte cu mirodenii si tequila

Ingrediente:

50 ml tequila
200 ml cidru de mere
1 varf de lingurita scortisoara pudra
1 praf de nucsoara rasa
coaja rasa de portocala
½ lingurita zahar brun
1-2 cuisoare

Mod de preparare: intr-o craticioara se incalzeste cidrul pe foc mic spre mediu, fara sa clocoteasca, amestecandu-l bine cu mirodeniile si coaja rasa de portocala dupa gust. Se indeparteaza de pe foc, se adauga zaharul si se toarna prin sita intr-o cana, adaugand tequila. Se bea fierbinte.

Foto: pixnio.com

 

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii

    O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.

  • Lapte cu ciocolata si piper cayenne

    De ce sa nu va jucati cu o reteta clasica, adaugand mirodenii si un pic de aroma picanta intr-o cana de lapte cu ciocolata? Doar pentru cei care prefera gustul iute. Cat mai iute.

  • Cidru fierbinte cu whiskey si vanilie

    Un cocktail cald, aromat, o bautura pentru zilele de toamna cu gust complex si parfumat.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.

  • Bautura fierbinte cu rom si suc de fructe de padure

    Un amestec de rom si suc de fructe de padure, servit fierbinte, cu note aromatice date de mirodenii.


Warning: fopen(cache/04708d2a7adb9a65cdecc12cd308d801) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139