Cidru cu rodie si mar
Ingrediente:
750 ml cidru
100 ml brandy
500 ml bere de ghimbir sau apa tonica
2 mere bine coapte
1 rodie
1 cana fructe de padure congelate
1 lingurita scortisoara
2-3 felii portocala
Mod de preparare: intr-un bol suficient de mare se toarna cidrul, se adauga merele feliate subtire, feliile de portocala taiata cubulete, samburii de rodie, fructele de padure, amestecand totul foarte bine. Se pune si scortisoara, se toarna berea de ghimbir (sau apa tonica) si la final toata cantitatea de brandy, iar amestecul se va tine la rece pentru cel putin doua ore inainte de servire, lasand timp aromelor sa se dezvolte si sa se completeze.
Foto: absfreepic.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu nucsoara si lapte de migdale pentru un somn linistit
Parfumata, nelipsita in multe retete de desert, nucsoara nu ofera doar un gust special, intens, dar are si surprinzatoare efecte relaxante, odihnitoare. Incarcata de antioxidanti, cu minerale si vitamine, nucsoara poate fi folosita intr-o reteta pentru un somn mai bun si mai linistit.
-
Salata de rosii cu avocado si castravete
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
-
Smoothie cu mango si mar pentru un sistem imunitar puternic
Plin de vitamine, gustos, racoritor si satios (poate inlocui o gustare), este o reteta pentru orice moment in care avem nevoie de un sistem imunitar mai puternic.
-
Gustari cu fructe. Mere umplute cu scortisoara si stafide la cuptor
Profitati de o gustare cu fructe intre mese, pe care o puteti realiza cat se poate de simplu. Va propunem sa incercati reteta de mere umplute cu scortisoara si stafide la cuptor.
-
Mic dejun sanatos cu mere si fulgi de ovaz
O idee de mic dejun sanatos pe care vi-l propunem poate fi cel cu mere si fulgi de ovaz. Ovazul este un excelent energizant, prielnic mai ales in perioadele in care vremea este rece si umeda.