Castane de cartofi
Reteta de castane de cartofi este un preparat usor de realizat, care va va incanta cu gustul sau deosebit.
Ingrediente:
- 300 g miez de cartofi copti
- 150 g zahar
- 150 g nuci macinate
- vanilie
- 3 linguri de rom
Mod de pregatire:
Se coc 4-5 cartofi. Se scoate miezul fierbinte. Se sfarama bine cu lingura. Apoi se freaca cu zaharul, pana se obtine o crema. Se adauga apoi nucile macinate prin masina, vanilia si romul.
Se formeaza cu mana mingiute de marimea unei castane. Se tavalesc prin zahar tos si se asaza in pergament gofrat de la bomboane.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata de cartofi cu muraturi
Daca salata de cartofi clasica este deja un fel de care v-ati plictisit, incercati pentru un gust picant sa combinati cartofi, telina si muraturi. Consistenta, cu multe calorii, dar va puteti delecta macar din cand in cand.
-
Chiftelute de post din piure de cartofi
O reteta pentru una din zilele in care nu stim ce sa mai gatim de post poate fi cea de chiftelute din piure de cartofi.
-
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.
-
Salata de cartofi cu macrou afumat
Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea
-
Tocanita aurie de cartofi
Gustoasa si foarte usor de preparat, reteta de tocanita aurie de cartofi este una dintre acelea cu care merita sa va colorati meniul de pranz sau masa de seara.