Cartofi cu sos de iaurt, patrunjel si usturoi
Ingrediente:
5 cartofi potriviti
5 catei de usturoi
1 cana iaurt
patrunjel tocat
unt si lapte
sare si piper dupa gust
Instructiuni:
Cartofii se taie in bucati potrivit de mici si se pun la fiert impreuna cu usturoiul, taiat jumatati. Dupa ce au fiert, cartofii se scurg de apa si se prepara un piure, cu unt si putin lapte; se adauga sare si piper dupa gust. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu iaurtul si patrunjelul tocat. Cartofii se servesc cu sosul deasupra si cu cateva frunze intregi de patrunjel, pentru decor.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel
O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.
-
Peste alb cu sos de patrunjel
Pestele alb are un continut bogat in proteine, dar scazut in grasimi si este nutritiv. Profitati de proprietatile acestuia, pregatind o reteta de peste alb cu sos de patrunjel.
-
Paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate
Delicioase si simplu de pregatit, pastele sunt nelipsite din meniul unei zile obisnuite ori la alte ocazii. Va propunem sa ii incantati pe cei dragi cu o mancare calda, preprand reteta de paste fusilli cu bilute de carne tocata si sos de tomate.
-
Vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt
Printre retetele de toamna pline de vitamine si gustoase se numara si cea de vinete umplute cu ceapa si sos de iaurt. Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
-
Desert de banane cu sos de afine si miere
Un desert apetisant cu fructe nu il puteti refuza, mai ales daca este pregatit de o persoana draga. Asadar va invitam sa gustati din desertul de banane cu sos de afine si miere.