Cartofi cu ceapa
Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb in coaja.Se scurg, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei. Se pun si cartofii si sarea. Se servesc cu muratura sau salata de sezon. Pot fi serviti ca garnitura la friptura.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.
-
Omleta cu cartofi si ceapa
O omleta gustoasa pentru micul dejun pe care o puteti prepara celor dragi este omleta cu cartofi si ceapa.
-
Retete de post. Cartofi taranesti cu ceapa si patrunjel
O reteta simpla de cartofi este cea de cartofi taranesti cu ceapa si patrunjel. Consumul de cartofi ne ofera energie si satietate pentru mai mult timp.
-
Retete pentru mic dejun. Omleta cu ceapa si cartofi
Un mic dejun consistent, pe care sa il pregatiti intr-o maniera simpla dimineata este omleta cu ceapa si cartofi.
-
Salata de cartofi cu porumb si ardei gras
Pentru masa de seara, puteti opta pentru o salata cu multe legume si anume: salata de cartofi cu porumb si ardei gras.