Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
BUCATARIA LIBANEZA. PLACINTA CU CASCAVAL SI CONDIMENTE

Bucataria libaneza. Placinta cu cascaval si condimente

 Bucataria libaneza surprinde prin bucate sanatoase, ce ofera un aport bogat de nutrienti. Va propunem o reteta diferita: placinta cu cascaval si condimente.


Ingrediente:


Pentru aluat:

200 g faina

1 lingura de boia de ardei

125 ml apa

75 g unt, taiat cuburi


Pentru umplutura:

2 oua

200 ml smantana grasa

2 lingurite cu mustar

175 g cascaval ras

50 g cascaval, taiat cuburi

1 lingurita de cimbru uscat


Modul de preparare este urmatorul:

Faina se amesteca impreuna cu boiaua.

Se pune si untul topit tot aici.

Se adauga si apa.

Se amesteca totul bine.

Se formeaza un aluat moale.

Se lasa apoi sa se odihneasca timp de 15 minute.

Dupa acest timp se intinde aluatul respectiv intr-o forma de tarta.

Se lasa sa se coaca timp de cateva minute.

Dupa aceea se pune la racit.

Galbenusurile se freaca impreuna cu smantana si mustarul.

Se adauga si cascavalul.

Se presara si cimbrul.

Albusurile se bat spuma si se incorporeaza si acestea.

Apoi aceasta umplutura se pune peste aluatul din forma de tarta.

Dupa aceea se da la cuptor.

Se lasa timp de 20-25 de minute.

Cand este gata rumenita, se scoate din cuptor.

Se serveste calda.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Placinta cu castane si ciuperci

    La sfarsitul meselor copioase, desertul a devenit, in multe locuri din lume, nelipsit. Printre cele mai traditionale rete in partile noastre ramane placinta, produs rezultat din aluat copt la cuptor alaturi de alte ingrediente cu gust bogat.

  • Placinta cu carne de pui si anghinare

    O reteta gustoasa preparata la cuptor va va incanta simturile imediat ce o veti gusta. Va invitam sa pregatiti reteta de placinta cu carne de pui si anghinare.

  • Retete pentru micul dejun. Omleta cu cascaval si carnati

    Incepeti dimineata cu un mic dejun gustos, pregatind reteta de omleta cu cascaval si carnati.

  • Placinta cu praz si branza

    O placinta buna pentru o servi la birou alaturi de o cana cu ceai cald sau cu lapte batut este placinta cu praz si branza.

  • Paste cu cascaval si nucsoara la cuptor

    O reteta apetisanta pentru o masa gustoasa este cea de paste cu cascaval si nucsoara la cuptor. Ingredientele le gasiti in cele de mai jos:


Warning: fopen(cache/e3a010df91fcba9a14c50d591331983d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139