Bagheta umpluta cu branza si ardei gras
Pentru o gustare la serviciu sau pentru un aperitiv, puteti prepara bagheta umpluta cu branza si ardei gras.
Iata de ce ingrediente aveti nevoie:
1 bagheta mare
branza de vaci sau telemea
1 bucatica de salam
1 morcov mic fiert
cateva masline negre
putin ardei gras verde sau rosu
1 lingura de smantana
Se prepara astfel:
Bagheta se taie in lungime.
Apoi i se scoate miezul, pana aproape de coaja.
Branza de vaci sau telemeaua se amesteca impreuna cu smantana pana se obtine o pasta.
Salamul, morcovul fiert, maslinele si ardeiul gras se taie in cuburi mici.
Apoi se pun in compozitia de branza.
Se amesteca bine.
Cu amestecul rezultat se umple bagheta.
Apoi se ruleaza.
Se inveleste cu o folie de plastic.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Pulpe de pui cu mustar si ardei gras
Despre superioritatea carnii de pui in fata celei de porc s-a vorbit cu nenumarate ocazii. Carnea de pui este, intr-adevar, mai “usoara” pentru stomac si mult mai potrivita pentru a impodobi mesele.
-
Lasagna cu branza si sos de smantana
Daca vreti sa ii surprindeti pe invitatii dumneavoastra cu un preparat cat se poate de apetisant le puteti pregati reteta de lasagna cu branza si sos de smantana.
-
Retete de post. Omleta din tofu cu ceapa si ardei gras
O reteta de post poate fi preparata din tofu, cu ceapa si ardei gras. Este o omleta delicioasa, pe care trebuie sa o incercati pentru a-i descoperi gustul.
-
Salata de cartofi cu porumb si ardei gras
Pentru masa de seara, puteti opta pentru o salata cu multe legume si anume: salata de cartofi cu porumb si ardei gras.
-
Cartofi la cuptor cu branza si oua
O reteta nemaipomenit de gustoasa pentru o masa cu adevarat delicioasa este cea de cartofi la cuptor cu branza si oua.