Wildlife Romania

Adresa:  Bd. Tineretului, Nr.31, Ap. 7, Sector 4, Bucuresti 040316

Telefon: 0721.241.856; 0788.109.031

Email: office [at] wildliferomania.org

Website: wildliferomania.org

Wildlife Romania

Asociatia pentru protectia naturii si educatie ecologica a fost infiintata in noiembrie 2005 de o echipa de 5 tineri profesionisti cu o pasiune comuna: natura si viata ei salbatica.

Prin implinirea obiectivelor organizatiei, dorim sa devenim una din cele mai puternice organizatii de mediu din Romania, desfasurand programe, campanii si actiuni de lobby cu sprijinul activ al voluntarilor nostri, localnicilor, partenerilor si sponsorilor.

Calauziti de principii ecologice, urmarim protejarea ariilor naturale si a vietii salbatice din Romania, de la sistemul de ecosisteme al Muntilor Carpati pana la cel al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (patrimoniu UNESCO) si al intregului coridor fluvial al Dunarii in regiunea tarii noastre.

Avem nevoie de tot sprijinul vostru sa reusim!

Articole asemănătoare

  • Dune, trandafirul catarator pentru orice gradina

    Cu bobocii sai mari, de un galben delicat, deschis, aceasta varietate de trandafir urcator este rezistenta, longeviva, se adapteaza usor conditiilor de sol si clima din Romania, asa ca va trece cu bine atat de perioadele secetoase cat si de cele geroase.

  • De ce nu este benefica pentru gradina caldura de afara iarna

    Temperaturile inregistrate la inceputul acestui an in Romania si in alte state europene par a confirma teoria incalzirii globale. Dar pentru a nu trage concluzii pripite ar fi bine sa mai asteptam cel putin pana in luna martie, fiindca iarna e departe de a-si fi spus ultimul cuvant.

  • Marul lupului, mai puternica decat orice planta medicinala din Romania

    Este de departe cea mai puternica planta medicinala din Romania si cu toate acestea putini o recunosc in natura si ii acorda locul cuvenit intre remediile fitoterapeutice.

  • Rezervatii din Romania cu vegetatie pontica si mediteraneana

    In Romania sunt circa 15 rezervatii cu vegetatie de origine pontica, pontico-mediteraneana sau continental-orientala.

  • Fenomenul de ecoturism in Romania

    Termenul de ecoturism desemneaza, conform adoptarii si promovarii de catre Asociatia de Ecoturism din Romania (AER), "o forma de turism in care principala motivatie a turistului este observarea si aprecierea naturii si a traditiilor locale direct legate de natura."


Warning: fopen(cache/b96a98febf07e81cbac5c2034808fbd7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139