Varza acra
- reteta orientala -
Mod de preparare:
Se aleg cateva verze mici, se taie in bucati mici de cativa centimetri si se despart frunzele. Se pun frunzele straturi intr-un borcan mare, peste fiecare strat adaugand:
- piper pisat
- catei de usturoi pisati
- ghimbir
- sare grunjoasa
Se umple borcanul cu apa, si se lasa 4-6 zile la temperatura camerei. Se serveste rece, sub forma de salata cu ulei de masline.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Cate calorii ai in farfurie?
Caloria este o unitate de masura pentru energia din alimente. Tinand evidenta caloriilor care ajung in organism si a celor risipite in procesul de ardere, nutritionistii pot schita cu precizie chirurgicala dieta ideala a unei persoane care nu doreste sa se ingrase sau vrea sa slabeasca.
-
Bucatariile lumii. Bucatele traditionale ale Cehiei
Bucataria traditionala a Cehiei nu este cea mai dietetica, totusi, nu poti ramane complet indiferent la bunatatile care insotesc renumita bere ceha.
-
Castiga sanatate cu zeama de varza
Frumusetea de a fi copilarit la tara se leaga uneori de lucrurile marunte, printre acestea numarandu-se si preparatele simple dar pline de gust ale bunicii.
-
Alimentatia vegana – intrebari si raspunsuri
Alimentatia vegana, adoptata in ultimul timp de multe vedete si nu numai, exclude complet toate produsele animale
-
Ciorbe de post. Ciorba de varza acra
Ciorba de varza acra este o ciorba de post delicioasa pentru o masa de pranz. Iata ingredientele necesare: