Supa de rosii
Timp de preparare - 30 minute
Ingrediente
1 ceapa
1 conserva de boabe fasole( o conserva mai mica --500 ml)
1 legatura cimbru
500 grame rosii
2 linguri ulei de masline
4 linguri pasta de rosii
sare, piper
4 linguri smantana
Mod de preparare
1.Se toaca ceapa. Se oparesc rosiile, se decojesc si se taie marunt.
2.Intr-un vas mai mare se caleste ceapa si se adauga rosiile, pasta de rosii, fasolea. Se lasa sa fiarba 15-20 minute.
3.Se adauga frunzulitele de cimbru. Se ia supa de pe foc si se amesteca. Se condimenteaza bine cu sare, piper. Puneti supa in castronase si adaugati cate o lingura de smantana. Puteti orna cu cimbru. Pofta buna!
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Supa de rosii cu orez si branza
Un prim fel cu multe vitamine, interesant pentru felul in care combina rosiile si branza alba de aceasta data intr-o supa.
-
Supa de rosii cu orez si telina
O supa calda si delicioasa pentru o vreme friguroasa este perfecta pentru meniul de seara. Va sugeram sa pregatiti supa de rosii cu orez si telina.
-
Supa de peste cu sofran si busuioc
Va recomandam sa incercati o supa cu o aroma delicioasa pentru o masa bogata si anume: supa de peste cu sofran si busuioc.
-
Supe de vara. Supa de rosii cu smantana
Printre supele de vara care se pot prepara in acest sezon, se regaseste si supa de rosii cu smantana.
-
Supa de rosii (2)
Ingrediente: Carne cu mult os de pui (cca 300 g), de vaca sau vitel, morcov