Spagheti cu sunca
Ingrediente: spaghetti 500g, sunca 100g, unt 50g, ceapa, faina - o lingura, smantana - 1 pahar, mar 1/4, cognac 1 lingura, cascaval ras 50 g, sare, piper. Preparare: Se topeste untul intr-o cratita si se incorporeaza faina. Se adauga ceapa si marul tocat fin apoi se acopera cratita cu un capac si se fierbe la foc slab cca. 15 min amestecand din cand in cand. Se stropeste cu cognac, se lasa sa se evapore, se adauga smantana si cascavalul dupa care se da de pe foc. Se fierb spaghetti in multa apa sarata si se condimenteaza cu sosul preparat, cu sunca taiata felii si putin piper macinat.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Salata de dovlecei cu sunca
Consistenta, satioasa, poate fi o gustare buna pentru dupa-amiaza sau un prim fel la pranz.
-
Salata de oua cu sunca
O reteta bogata in calorii, dar indicata pentru o masa festiva.
-
Rulada de spanac umpluta cu sunca si sos alb
Rulada de spanac umpluta cu sunca si sos alb este o mancare usoara si plina de vitamine, aceasta fiind binevenita pentru o masa la serviciu. Spanacul este bogat in potasiu si calciu, dar are si un continut ridicat de beta-caroten.
-
Tarta cu sunca
Ingrediente: aluat: 250 g faina 125 g margarina 1 ou...
-
Cartofi copti cu sunca
- reteta pentru afectiunile ficatului - Ingrediente: 2 cartofi 5 g unt...