Tarta cu sunca

tarta cu suncaIngrediente:
aluat:

250 g faina
125 g margarina
1 ou
2 linguri de apa
sare dupa gust

umplutura:
50 g faina
250 ml lapte
2 linguri smantana
3 oua
150 g sunca sau parizer taiat cubulete
castraveciori taiat marunt
cascaval taiat marunt

Preparare:
Se face un aluat fraged. Se imbraca cu el o forma unsa si se inteapa cu furculita. Se coace usor circa 10 minute. Umplutura se realizeaza din faina dizolvata in lapte si apoi amestecat acu restul ingredientelor. Se acopera tarta cu un capac se aluat si se coace la foc potrivit.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Tarta cu nescafe si migdale

    Daca v-ati plictisit de un anumit gust de dulciuri, este timpul sa incercati o prajitura speciala - tarta cu nescafe si migdale.

  • Tarta simpla cu sparanghel

    O tarta simpla si cu un aspect apetisant poate fi alegerea unei gustari la serviciu. O asemenea tarta este tarta simpla cu sparanghel.

  • Tarta dulce-acrisoara cu crema de branza si afine

    Bogate in substante nutritive si antioxidanti, afinele sunt fructe cat se poate de sanatoase. O combinatie interesanta si apetisanta totodata, tarta cu crema de branza si afine ne ofera un gust special, dulce-acrisor.

  • Tarta apetisanta cu coacaze rosii

    Coacazele rosii sunt purificatoare si indicate pentru obezitate si boli de piele. Mai au si un uimitor efect stimulativ la nivel digestiv, dat de gustul lor acru si puternic. Va propunem sa va racoriti cu o tarta apetisanta cu coacaze rosii.

  • Rulada de spanac umpluta cu sunca si sos alb

    Rulada de spanac umpluta cu sunca si sos alb este o mancare usoara si plina de vitamine, aceasta fiind binevenita pentru o masa la serviciu. Spanacul este bogat in potasiu si calciu, dar are si un continut ridicat de beta-caroten.


Warning: fopen(cache/5f3a5c7e07248869797fe4f18ee9c0b4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139