Spagheti cu costita
Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa, ardei iute rosu, cascaval ras 50 g, sare, piper. Preparare: Se rumenesc intr-o cratita, in unt, ceapa tocata si costita taiata cubulete. Se adauga apoi ardei iute, sare si piper iar dupa cateva minute rosiile curatatede pielite si taiate bucati. Se fierbe sosul la foc potrivit pana ce se ingroasa. Se fierb spaghetele al dente , se strecoara si se condimenteaza cu sosul preparat si cascaval ras.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Cafea rece cu mirodenii
O bautura pentru orice moment al zilei, servita rece, cu gheata, si cu aroma intensa a cafelei de calitate si a mirodeniilor.
-
Sos cu nucsoara si unt
Aromata, cu gust pregnant si intens, parfumat, nucsoara este folosita in numeroase retete de desert, dar poate sa ofere un plus de savoare si in bauturi calde, intr-un cocktail sau, de ce nu, intr-un sos cremos pentru inghetata sau prajituri.
-
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
O reteta fabulos de gustoasa in simplitatea ei este ciorba de cartofi cu zeama de varza, preparata cu mare maiestrie in zona Branului.
-
Spaghetti cu sos proaspat de tomate
Pastele, preparatele tipic italienesti, sunt usoare si delicioase. De multe ori ne duc cu gandul la aerul mediteranean al Peninsulei, la vitalitatea si energia debordanta a italienilor
-
Spagheti cu sunca
Ingrediente: spaghetti 500g, sunca 100g, unt 50g, ceapa, faina - o lingura