Cima alla Genovese

Cima alla genoveseIngrediente:
ulei de masline
1 ceapa taiata julien
1 morcov
1 dovlecel
1 ardei gras
2 frunze de spanac
1 mina mazare verde sau fiarta
sare
piper
8 oua
100 gr parmezan
100 gr sunca

Mod de preparare:
Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine.
Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta.
Se serveste cu sunca bine calita.

Articole asemănătoare

  • Cultivarea rosiilor

    Tomata sau rosia (Solanum Lycopersicum) este o planta erbacee din familia Solanaceae.

  • Penne alla Carbonara

    Ingrediente Ulei dublu rafinat de masline (5-6 linguri), unt cit o nuca, doi catei de usturoi taiati la jumatate pe lung, 100 g. bacon afumat taiat cubulete, un ou intreg, penne (pasta scurta striata), sare grunjoasa si apa pentru paste.

  • Penne alla Puttanesca

    Ingrediente penne (sau alt tip de paste) 350 g, ansoa 6 bucatele, masline 20 de bucati, capperi 1/2 lingurita, rosii 5-6 bucati sau o cutie, ulei de masline, usturoi, patrunjel, ardei iute


Warning: fopen(cache/001fa3d2893462274a5073a7f898d552) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139