Penne alla Puttanesca
Ingrediente:
350 g penne (sau alt tip de paste)
6 bucatele ansoa
20 de bucati masline
1/2 lingurita capere
5-6 bucati sau o cutie rosii
ulei de masline
usturoi
patrunjel
ardei iute
Preparare:
In timp ce se fierb pastele, se pune intr-o tigaie uleiul si usturoiul la prajit, se adauga ansoa, maslinele taiate, rosiile, sare, piper, se lasa la fiert 10 min., se adauga capperi, ardeiul iute si patrunjelul, se amesteca cu pastele cand acestea sunt fiarte.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Gateste in stil italian cu paste rigatoni
Rigatoni sunt un fel aparte de paste intalnite cu precadere in delicioasa bucatarie italiana. Chiar daca ne par straine dupa nume, toti am avut placerea sa le savuram de nenumarate ori de-a lungul timpului.
-
Retete gustoase de paste. Penne siciliene
Bucataria siciliana vine cu o adevarata provocare pentru orice gurmand, surprinzand prin culoare, aroma si gust. O reteta gustoasa, pe care sa o preparati intr-o dupa-amiaza linistita, poate fi reteta de penne siciliene.
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Paste penne cu somon afumat, spanac si sos de branza
Preferate in orice moment al zilei, pastele se inscriu in randul celor mai ravnite mancaruri, deoarece se pot imbina foarte bine cu diverse sosuri, feluri de carne ori legume.
-
Paste siciliene cu sos de carne si rosii
Devenite si la noi un fel de mancare preferat, pastele sunt la mare cautare. Va propunem sa preparati reteta de paste siciliene cu sos de carne si rosii, pentru a va bucura de un gust placut.