Castraveciori bulgaresti

Castraveciori bulgarestiIngrediente:
(se folosesc borcane de 800 ml)
100 ml otet
2 lingurite zahar
1/2 ceapa
piper
foi dafin
usturoi
marar uscat
boabe mustar

Mod de preparare:
Castravetii se aranjeaza cat mai bine in borcan. Se pun otetul si celelalte ingrediente si se completeaza cu apa. Dupa ce se leaga la gura se pune la Bain Marie si se fierbe timp de 5 minute.

Articole asemănătoare

  • Salata de sunca

    Este un fel greu, consistent, cu multe gusturi care se amesteca si calorii, dar din cand in cand poate fi un rasfat gastronomic.

  • Sfaturi pentru o masa sanatoasa

    Este un adevar universal valabil,ca mancam pentru a trai, dar nu trebuie nici sa traim doar pentru a manca .

  • Tarta cu sunca

    Ingrediente: aluat: 250 g faina 125 g margarina 1 ou...

  • Cernobal - 20 de ani de la tragedia nucleara

    In urma cu 20 de ani, pe data de 26 aprilie 1986 la ora locala 1 si 23 de minute, douã explozii au zguduit reactorul numãrul 4 al centralei nucleare de la Cernobal.

  • Masline cu peste

    Ingrediente: 150 g. masline 1 lingurita pasta de peste castraveciori


Warning: fopen(cache/c339586ed233d1e6f1fe46e6f1ba56e5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139