Castraveciori bulgaresti
Ingrediente:
(se folosesc borcane de 800 ml)
100 ml otet
2 lingurite zahar
1/2 ceapa
piper
foi dafin
usturoi
marar uscat
boabe mustar
Mod de preparare:
Castravetii se aranjeaza cat mai bine in borcan. Se pun otetul si celelalte ingrediente si se completeaza cu apa. Dupa ce se leaga la gura se pune la Bain Marie si se fierbe timp de 5 minute.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Salata de sunca
Este un fel greu, consistent, cu multe gusturi care se amesteca si calorii, dar din cand in cand poate fi un rasfat gastronomic.
-
Sfaturi pentru o masa sanatoasa
Este un adevar universal valabil,ca mancam pentru a trai, dar nu trebuie nici sa traim doar pentru a manca .
-
Tarta cu sunca
Ingrediente: aluat: 250 g faina 125 g margarina 1 ou...
-
Cernobal - 20 de ani de la tragedia nucleara
In urma cu 20 de ani, pe data de 26 aprilie 1986 la ora locala 1 si 23 de minute, douã explozii au zguduit reactorul numãrul 4 al centralei nucleare de la Cernobal.
-
Masline cu peste
Ingrediente: 150 g. masline 1 lingurita pasta de peste castraveciori